Apothia

Apothian tarina

Los Angelesin kävijöille on Apothia Melrose Avenuella varmasti tuttu. USA:n merkittävimpiin kauneudenhoitoalan ikoneihin lukeutuva Ron Robinson on jo kolmen vuosikymmenen ajan määrittänyt trendejä ja luonut niitä.

Apothia on talon oma sarja ylellisiä ja yksilöllisiä tuoksuja. Sarjalla on niin tuoksuja naisille kuin huonetuoksujakin. Näinä tuoksuteollisuuden maksimaalista voittoa tavoittelevina aikoina on virkistävää löytää tuotteita, joissa laatu ja yksilöllisyys ovat avainsanoina.

Samat tuoksuraaka-aineet ja samat valmistajat tarjoavat tuotteitaan vuosi vuoden perään. Missä on yksilöllisyys ja ajaton eleganssi? Tässä.

Onko mitään aisteja hivelevämpää kuin astua huoneeseen, joka tuoksuu taivaalliselta. Mitä jos tuoksu on niin viettelevä, että haluaisit itsekin käyttää sitä? Tämä on mahdollista.

Tyylipuhdas muotoilu ja parhaat raaka-aineet. Apothia on voittanut useita alan palkintoja, joista mainittakoon arvovaltainen Design Excellence Award, jonka myönsi American Graphic Design Magazine-lehti ja Interior Scent of the Year, The Fragrance Foundation raadilta.

Tuotteissa ei ole raskasmetalleja eikä niistä vapaudu poltettaessa myrkkyjä. Voit tutustua tuotteisiin täällä!

Comments are closed.

Get Adobe Flash player