Caudalie

Caudalien synty

”Tiesitkö, että heitämme päivittäin aarteita pois?” – tämä lause muutti elämäni vuonna 1993. Tapasin tällöin Professori Vercauteren viinirypäleiden sadonkorjuussa Château Smith Haut Lafitte:lla ja hän lausui nämä maailmani mullisatavat sanat. Hän kertoi viinirypälesakan sisältävät uskomattomia aineita, joilla voidaan hidastaa ja korjata ihon ikääntymisen merkkejä. Näin syntyi Caudalie! Minun nimeni on Mathilde Thomas ja johdamme yritystä aviomieheni Bertrandin kanssa samalla intohimolla kuin me sen perustimme. Kaikki tämä ihosi kauneudeksi ja terveydeksi!

Mathilde Thomas


Tutkimus ja tiede!
Caudalie laboratoriot sijaitsevat Ranskassa ja siellä tutkijatiimimme työskentelee huomisen innovaatioiden parissa. Yhteistyömme Professori Vercauteren kanssa on tuottanut hedelmää jo 15 vuoden ajan ja tuloksena meillä on patentoituja yhdisteitä, joiden vaikutus iholla on tieteellisesti todistettu. Viinirypäleet ovat ehtymätön lähde ihomme hyväksi ja pitävät meidät kiireisenä vielä tulevaisuudessakin!

Kuka on Professori Joseph Vercauteren
Asiantuntija polyfenolitieteessä, lääketieteen professori Pharmacy School in Montpellier:issä, joka sijaitsee CNRS (Ranskan kansallinen tieteen tutkimuskeskus) yhteydessä.

Kosm-etiikka!
Jokapäiväiset päätöksemme ja tekomme ovat joko maapallomme tulevaisuus tai tuho! Viinirypälemassa, joka on patenttiemme perusta, tulee meille ympäri Ranskaa sijaitsevilta viinitiloilta ( Bordeaux, Burgundy ja Champagne). Käytämme pienimmän mahdollisen määrän säilöntäaineita ja nämä ovat Ecosertifioituja. Pakkaustemme paperi on kierrätettyä ja käytämme pääasiallisesti kasvipohjaista kierrätettyä muovimassaa. Tuotteiden pakkauskoot ja tapa on optimoitu viemään mahdollisimman vähän tilaa kuljetuksissa.

Olemme osa ”1% for the Planet” hyväntekeväisyysorganisaatiota
Prosentti liikevaihdostamme käytetään planeettamme hyväksi:
150 000 puuta istutettu Amazonin sademetsään
200 000 puuta istutettu Braziliaan
Caudalìe osallistuu 36 000 hehtaarin suuruisen alueen suojeluun Sumatralla (alueella 225 Aasialaista elefanttia, 65 tiikeriä ja 130 orangia

 

Comments are closed.

Get Adobe Flash player