Enormous Lash

Pidemmät, tuuheammat ripset turvallisesti!

Mitä sisältää ripsiseerumi, jossa ei ole prostaglandiinia? Vuonna 2009 törmäsimme tuotteeseen, jolla vahvistettiin ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Tällöin USA:ssa käytiin kiivasta keskustetua prostaglandiinin haittavaikutuksista ja moni mediaseksikäs seerumi osoittautui sisältävän juuri tätä raaka-ainetta. Enormous Lash ei ollut se kaikkein suosituin eikä mainostetuin, mutta sen sisällysluettelo ja raaka-aineet sopivat meidän ideologiaamme.

Arginiini on aminohappo, joka on edellytys hyvälle karvankasvulle. Arginiini vahvistaa ripsiä ja stimuloi ripsijuuren mikroverenkiertoa. Se auttaa ravinteita imeytymään ja kiinnittyy ripsien kasvaessa ripsiin ja vahvistaa. Ripset kestävät paremmin taivutusta ja maskaran käyttöä. Ripsien pääasiallinen rakennusaine on proteiinit.

Peptidit korjaavat pintaproteiinikerrosta paikaten vahingoittuneita kohtia.

Lipidit, jotka koostuvat glyserolista, rasvahapoista ja fosfaateista, löytyvät ripsien omasta rakenteesta. Lipidit toimivat solujen väliaineena proteiinin ohella.

Sfingolipidit stimuloivat viestinviejämolekyylien toimintaa solutasolla. Tämän on todettu edistävän solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttävän aktiviteettia.

Kuparipeptidit ovat pieniä proteiinihiukkasia, joita on hyvällä menestyksellä käytetty hiustenlähdön hoidossa.

Pantenoli, Pro Vitamin B 5 on kosteuttaja, joka tekee ripsistä paksumpia ja kiiltävämpiä sitomalla niihin kosteutta. Pantenoli imeytyy helposti ihoon ja vaikuttaa suoraa epidermissolujen aineenvaihduntaan. Parantaa solunuusiutumisprosessia ja tällä tavoin tukee ripsien kasvua.

Mikä tärkeintä. Älä käytä ripsienpidennystä, jos haluat omien ripsiesi säilyvän tuuheina ja terveinä. Järki sanoo myös, että jatkuva liiman kosketus iholla ja ripsillä ei voi olla hyväksi. Voit käyttää Enormous Lash seerumia, vaikka sinulla on ripsienpidennys, mutta pidennys irroittaa ripsiäsi juurineen ja seerumi ei taikaiskusta pysty korjaamaan itse ripsillesi aiheuttamia vaurioita. EL ei nopeuta kasvua vaan vahvistaa ja pidentää kasvukautta.

Enormous Lash tuoteperheessä on muitakin tuotteita, jotka tukevat seerumin tehoa. Enormous Mascara on hoitotuote, joka samalla antaa kauniin luonnolliset ja tuuheat silmäripset. Erittäin hoitava, hieman öljyinen koostumus. Draw The Line on erittäin nopeasti kuivuva eyeliner, joka sisältää samoja hoitavia raaka-aineita kuin Enormous Lash seerumi. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on Brow Doctor, joka vahvistaa kulmakarvoja ja palauttaa niille nuorekkaan jouston ja muotoiltavuuden. Kaikkien janoisten sankari oli Kari Grandi, mutta harmaiden ja sinne tänne sojottavien kulmien sankari on Brow Doctor!

 

 

Comments are closed.

Get Adobe Flash player