Philip B

Philip B on Hollywood tähtien hiustenhoitosarja

Tunnetut nimet kuten Gwynet Paltrow, Selma Hayek, Brad Pitt, Angelina Jolie, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer ja lukuisat muut julkisuuden henkilöt vannovat Philip B:n hiustenhoitotuotteiden nimeen. Heille kaikille on jotakin yhteistä; kiiltävät, luonnollisesti liikkuvat ja hyvinhoidetut hiukset. Mitä sinä haluat saavuttaa hiustenhoitotuotteillasi? Rauhallinen ja hyvinvoiva hiuspohja on kaiken a ja o. Philip B:n tuotteiden yrtti- ja kasviuutteissa on ominaisuuksia, jotka tekevät niistä taivaallisia. Philip B on yhdessä kuuluisan Beverly Hills ihotautilääkärin, Ava Shambanin, kanssa kehittänyt sarjan tuotteita, joissa hiuspohja on fokuksessa. Ravinteikkaat luonnonöljyt rakentavat pohjan terveille hiuksille ja kasvisuutteilla stimuloidaan hiuspohjan verenkiertoa. Yrttiuutteet antavat kiiltoa ja säännöllinen käyttö antaa tehokkaan lämpösuojan. Latvat eivät haaroitu, päänahka ei kutia ja terve hius laskeutuu kauniisti ja tuuheana. Monissa Philip B.n tuotteissa on mainittu aktiivisten kasvisuutteiden määrä prosentteina. Sitä et muista sarjoista löydä. Ota ämpäri ja kaada siihen ruokalusikallinen kamomillauutetta. Nyt sinulla on ämpärillinen kamomillauutetta. Philip on hyvin kriittinen tätä yleistä käytäntöä kohtaan ja käyttää vain parhaimpia raaka-aineita tuotteissaan. Koet eron jo ensimmäisestä käyttökerrasta ja ymmärrät miksi henkilöt, joille on tärkeää näyttää hyvältä, käyttävät Philip B:tä.

 

Ovatko hiuksesi kuivat, latvat haaroittuvat vai unelmoitko kenties pidemmistä hiuksista?

White Truffle Ultra Rich Moisturizing Shampoo ja White Truffle Conditioner ovat vastaus ongelmiisi. Näissä ravinnerikkaissa tuotteissa on runsaasti luonnonöljyjä ja kosteutta hiuksiin sitovia yrttiuutteita. Nämä tuotteet sisältävät kokonaiset 23,2% Philipin kuuluisaa taikaa. Hiukset tuntuvat pehmeiltä, ne kiiltävät ja laskeutuvat kauniisti. Käytä  Rejuvenating Oil hoitoöljyä kerran viikossa. Anna öljyn vaikuttaa vähintään ½ tuntia ja pese hiukset syväpuhdistavalla Peppermint & Avocado Shampoolla. Suihkauta hiuksiin pH Detangling Mist, jossa omenaviinietikka antaa kauniin kiillon ja sulkee hiussuomut. Olet varmasti joskus kokeillut hiusgeeliä? Styling Gel ei ole tahmea kuin perinteiset geelit, vaan kevyen pidon antava tuote, joka nostaa hiukset juuresta jättämättä kutiavaa päänahkaa. Geeliä voi laittaa koko hiusten pituuksiin, reipas föönaus Philipin kuuluisilla pyöröharjoilla ja hiuksesi saavat kiiltoa ja kampauksen joka kestää.

 

Haluatko pidemmät hiukset, heti? Kärsitkö hilseestä?

Moni Philip B.n tuotteista on saanut kulttistatuksen, mutta yksi on ylitse muiden. Katira naamio, joka kertakäytöllä tuuhentaa hiuksia jopa 30%. Tuote jopa pidentää hiusta, jos hius on käsitelty vetyperoksidilla. Valkaisu lyhentää hiusta ja Katira saa hiuksen rentoutumaan ja samalla se pitenee alkuperäiseen pituuteensa. Pese villapusero pesukoneessa ja huomaat että se kutistuu. sama tapahtuu vetyperoksidilla valkaistulle hiuksella. Katira paikkaa hiuksen pinnan koko pituudeltaan ja pullistaa hiuksen. Tämä ei ole taikaa, vaan tiedettä! Kuulutko niihin 35%.iin, suomalaisista, joilla on hilsettä tai psoriasis? Apua on tarjolla. Anti-Flake on jo monessa Suomalaisessa kylpyhuoneessa ja käyttäjät ovat uskollisia. Mitä menetettävää sinulla on? Hilse? Kokeile Anti-Flake Shampoota.

Suojaa hiuksesi kuumuudelta

Lue mitä lämpösuojatuotteesi sisältää. Onko tuote pääasiallisesti vain vettä? Kun käytät tällaista tuotetta kiehuu vesi hiuksella ha kuivattaa. Vaihtoehtoisesti arvokas hiusöljysi voi sisältää silikoni ja mineraaliöljyä. Philip B filosofiassa luonnonöljyt muodostavat tuotteissa öljypohjan. Ei yksi öljy vaan useat öljyt. Syy tähän on, että öljyjen molekyylikoko ja lämmönkesto on erilainen, ja usean öljyn yhdistyessä saadaan kaikki ominaisuudet kohdalleen. Shin Shine ja Anti Frizz antavat uskomattoman kiillon ja suojaavat hiusta. Suihkauta Shin Shine fööniharjaasi ja harjaa hiusten pintaa koko pituuksilta ja pinta on kuin peili.  Anti Frizz suojaa kampaustasi kosteudelta ja pitää staattisen sähkön loitolla. Ei enää koskaan huonoa hiuspäivää!

Comments are closed.

Get Adobe Flash player