Root Vanish

Pidennä värjäysten väliä luonnollisella, 100% myrkyttömällä värillä, joka peittää niin juurikasvun, kuin harmaat hiuksetkin. Juurikasvun meikkituote on pakattu helppokäyttöiseen puikkoon, josta nappia painamalla tulee siveltimeen pieni määrä väriä. Geelimäinen koostumus kuivuu nopeasti ja on todella luonnollisen näköinen. Miehillä tuotteella on helppo peittää harmaat niin hiuksissa kuin parrassakin. Pienemmät kaljut alueet peittyvät ja väri on tasainen. Tuote on tuoksuton ja lähtee pois pesussa shampoolla ja lämpimällä vedellä. Ei suttaa, kestää kosteutta ja kevyttä sadetta.

Kuka on Kazumi Morton?
Kazumi Morton on expertti hiusten värjäyksessä ja hänen asiakkaitaan ovat niin kuuluisat näyttelijät, kuin kauneudenhoidon ammattilaisetkin. Hän työskentelee Beverly Hills:issä Jonathan ja George Salon kampaamossa. Hän värjää myös asiakkaittensa hiuksia säännöllisesti San Franciscossa ja tietysti New Yorkissa. Hänen lempinimensä, ruskeiden hiusten mestari, on Allure lehden antama. Kazumi haluaa hiusten sävyn olevan luonnollinen, runsas ja elävä. Ja mikä parasta, hiusten tulee olla naiselliset.

Kazumi on kehittänyt tuotteen Japanilaisen hiustenhoitoyrityksen, KIWABIN kanssa yhteistyössä. Tuotteessa on yli 22+ kasvi- ja yrttiuutetta, jotka hoitavat päänahkaa ja hiuksia.

Comments are closed.

Get Adobe Flash player