Yrityksestä

Carpelan Cosmetics Finland on huippukosmetiikan ja kauneudenhoitovälineiden maahantuontiyritys. Toimitilamme sijaitsevat Mustasaaressa. Haluamme tarjota Suomalaiselle kuluttajalle vain parasta.

Carpelan Cosmeticsin maahantuomia sarjoja voi ostaa kauneushoitoloista, apteekeista, tavarataloista, tax freestä, kampaamoista ja life style liikkeistä.

Kestävä kehitys ja erilaiset eettiset periaatteet värittävät meidän arkeamme. Kierrätys, korrekti jätteiden käsittely ja pakkausmateriaalien minimointi ovat meille tärkeitä. Kaikissa jälleenmyyjien toimituksissa pyritään käyttämään kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Keskitämme ostoja ja yhdistämme omien toimittajien lähetyksiä, jotta emme rasita turhaan luontoa ylimääräisillä maantiekuljetuksilla. Pyrimme välttämään lentorahtia. Painomateriaaleissa käytämme pääasiallisesti soijamustetta ja kierrätyspaperia. Sähköisellä viestinnällä haluamme vähentää painettavan materiaalin määrän minimiin. Kaikilla edustamillamme sarjoilla on erilaisia pitkälle kehitettyjä suunnitelmia, joilla vähennetään ympäristöä rasittavia vaikutuksia. Kaikki edustammamme sarjat ovat eläinystävällisiä ja yrityksen henkilökunnalla onkin laaja valikoima erityyppistä kotieläintä. Vuosien saatossa olemme ottaneet siipiemme suojaan ennätysmäärän harjoittelijoita ja opiskelijoita. Yhteistyö alan oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa ei pelkästää hyödytä heitä, vaan me saamme uutta virtaa ja raikkaita ideoita.

Meidän jälleenmyyjämme jakavat lähes kaikki saman ideologian ja pyrimmekin omalta osaltamme jättämään seuraaville sukupolville paremman maailman. Yksittäiset tekomme ovat pieniä, mutta niistä koostuu virta, joka vuosien saatossa kasvaa ja kasvaa.

Tuotteita ja tuotemerkkejä valitessamme haluamme tarjota Suomalaiselle kuluttajalle jotakin uutta ja toimivaa. Teimme sopimuksen Youngbloodin mineraalimeikkien maahantuonnista vuonna 2002 ja silloin jo ennustimme mineraalien valtaavan markkinat. Monia silloin hymyilytti, mutta tänään on tilanne toinen. Haluamme olla aina askeleen edellä ja seuraamme tarkkaan, mitä naapurimaissamme tapahtuu. Toivottavasti tästä on teille kaikille iloa.

Mustasaaressa, Jutta Carpelan / Carpelan Cosmetics Finland

Etkö löydä jälleenmyyjää lähistöltäsi? Löydät tuotteet myös täältä.

 

Comments are closed.

Get Adobe Flash player