Caudalie

Viinirypäleistä elinvoimaa iholle!

”Tiesitkö, että heitämme päivittäin aarteita pois? Tämä lause muutti elämäni vuonna 1993, jolloin tapasin professori Vercauteren viinirypäleiden sadonkorjuussa Château Smith Haut Lafitte:lla, ja hän lausui nämä maailmani mullisatavat sanat. Hän kertoi viinirypälesakan sisältävät uskomattomia aineita, joilla voidaan hidastaa ja korjata ihon ikääntymisen merkkejä. Näin syntyi Caudalie! Vielä tänäkin päivänä johdamme yritystä aviomieheni Bertrandin kanssa samalla intohimolla, kuin me sen perustimme. Vuosien tutkimustyömme on Sinun ihosi kauneudeksi!”

- Mathilde Thomas


Tutkimus ja tiede
Caudalie-laboratoriot sijaitsevat Ranskassa ja siellä sarjan tutkijatiimi työskentelee huomisen innovaatioiden parissa. Yhteistyö professori Vercauteren kanssa on tuottanut hedelmää jo 15 vuoden ajan ja tuloksena on tehokkaita, patentoituja yhdisteitä, joiden vaikutus iholla on tieteellisesti todistettu. Viinirypäleet ovat ehtymätön lähde ihomme hyväksi ja pitävät tutkijat kiireisenä vielä tulevaisuudessakin.

Kosm-etiikka
Jokapäiväiset päätöksemme ja tekomme ovat joko maapallomme tulevaisuus tai tuho. Viinirypälemassa, joka on Caudalíe-patenttien perusta, tulee ympäri Ranskaa sijaitsevilta viinitiloilta (mm. Bordeaux, Burgundy ja Champagne). Sarja käyttää pienimmän mahdollisen määrän säilöntäaineita, jotka ovat lisäksi ekosertifioituja. Pakkausten pahvi on kierrätettyä ja valmistuksessa käytetään pääasiallisesti kasvipohjaista kierrätettyä muovimassaa ja kierratettyä lasia. Myös tuotteiden pakkauskoot ja -tapa on optimoitu viemään mahdollisimman vähän tilaa kuljetuksissa.

Caudalíe on osa ”1% for the Planet” -hyväntekeväisyysorganisaatiota
1 prosentti sarjan liikevaihdosta käytetään planeettamme hyväksi:
- jo 150 000 puuta istutettu Amazonin sademetsään
- jo 200 000 puuta istutettu Braziliaan
- lisäksi Caudalìe osallistuu mm. 36 000 hehtaarin suuruisen alueen suojeluun Sumatralla ja ottaa osaa moneen muuhunkin hyväntekeväisyyshankkeeseen

 Comments are closed.

Get Adobe Flash player