Tweezerman

Kauneudenhoitovälineiden suunnannäyttäjä jo kolme vuosikymmentä!

 

Kauniisti muotoillut kulmat, siistit ripset, ei-toivottujen kasvokarvojen helppo poisto, kaikki mitä tarvitset mani- ja pedikyyriin – tätä ja paljon muuta on Tweezerman!

Tweezerman on maailmalla eniten tunnettu huippulaadukkaista pinseteistään, jotka voittavat vuosi toisensa perään kunniapalkintoja ympäri maailman. Sarja sisältää tuotteita niin alan ammattilaisille kuin kuluttajillekin kotikäyttöön. Osa hyväksi todetuista tuotteista on ollut markkinoilla jo vuosia ja sarja kehittää koko ajan uusia innovaatioita arjen pikku rutiinien ratkaisemiseen.

Miesten komeudenvaalimiseen valikoimasta löytyy GEAR -tuotelinja, joka sisältää pinsettien lisäksi kaiken tarvittavan mm. parran- ja kynsienhoitoon. Perheen pienimpiäkään ei ole unohdettu, vaan pikku kätösille on myös omat, turvalliset välineensä. Lisäksi valikoimasta löytyy BrushIQ -meikkisiveltimet, jotka on valmistettu aivan uudenlaisella teknologialla: ne käyttätyvät kuin luonnonkarvaiset siveltimet, mutta ovat täysin synteettisiä. Mukana tuotekehittelyssä on luonnollisesti ollut meikkiartisteja, mikä takaa laadukkuuden ja myös ammattilaiskäyttöön sopivuuden.

 

 

Tarjoamme Suomesta ostetuille, normaalikokoisille Slant-pinseteille elinikäisen, ilmaisen teroituspalvelun (ei koske matkakokoisia pinsettejä). Lähettäessäsi pinsetit meille teroitukseen, toimi näin:

1. Pakkaa pinsetit huolellisesti kuplakuoreen ja laita kuoren sisälle erillinen palautuskuori. Kirjoita palautuskuoren päälle nimesi + osoitteesi ja liitä mukaan myös postimerkki palautusta varten. Suosittelemme lähetykseen kuplakuoria, jotta pinsetit eivät vahingoitu Postin koneellisessa käsittelyssä.

2. Lähetä pinsetit osoitteeseen:

Carpelan Cosmetics Finland
Koivulahdentie 2, 66530 Koivulahti

Ohjaamme pinsettisi teroitukseen ja lähetämme ne sinulle takaisin n. 2-3 viikon kuluessa.

Comments are closed.

Get Adobe Flash player