Yrityksestä

Carpelan Cosmetics Finland on kulttikosmetiikan ja kauneudenhoitovälineiden maahantuontiyritys

Toimitilamme sijaitsevat Mustasaaressa, Vaasan kupeessa. Haluamme tarjota suomalaiselle kuluttajalle maailmalla tunnettua kulttikosmetiikkaa – ja erityisen hyvää sellaista.
Carpelan Cosmeticsin maahantuomia sarjoja voi ostaa mm. kauneushoitoloista, apteekeista, tavarataloista, parturi-kampaamoista sekä life style – liikkeistä.


Tuotteita ja tuotemerkkejä valitessamme haluamme tarjota suomalaiselle kuluttajalle jotakin uutta, erilaista ja todellisesti toimivaa. Teimme sopimuksen YOUNGBLOOD -mineraalimeikkien maahantuonnista vuonna 2002 ja jo silloin ennustimme mineraalien valtaavan markkinat tulevaisuudessa. Monia silloin hymyilytti, mutta tänään tilanne on toinen. Haluamme olla aina askeleen edellä ja seuraamme tarkkaan, mitä naapurimaissamme ja maailmalla tapahtuu. 

Kestävä kehitys ja erilaiset eettiset periaatteet värittävät meidän arkeamme. Kierrätys, korrekti jätteiden käsittely ja pakkausmateriaalien minimointi ovat meille tärkeitä. Kaikissa jälleenmyyjien toimituksissa pyritään käyttämään kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Keskitämme ostoja ja yhdistämme omien toimittajien lähetyksiä, jotta emme rasita turhaan luontoa ylimääräisillä maantiekuljetuksilla. Pyrimme välttämään lentorahtia. Painomateriaaleissa käytämme pääasiallisesti soijamustetta ja kierrätyspaperia. Sähköisellä viestinnällä haluamme vähentää painettavan materiaalin määrän minimiin. Kaikilla edustamillamme sarjoilla on erilaisia pitkälle kehitettyjä suunnitelmia, joilla vähennetään ympäristöä rasittavia vaikutuksia. Jälleenmyyjämme jakavat lähes kaikki saman ideologian ja pyrimmekin omalta osaltamme jättämään seuraaville sukupolville paremman maailman. Yksittäiset tekomme ovat pieniä, mutta niistä koostuu virta, joka vuosien saatossa kasvaa ja kasvaa.

Kaikki edustammamme sarjat ovat eläinystävällisiä ja yrityksen henkilökunnalla onkin laaja valikoima erityyppistä kotieläintä kainalossa. Vuosien saatossa olemme ottaneet siipiemme suojaan myös ennätysmäärän harjoittelijoita ja opiskelijoita ja jatkamme sitä edelleen mielellämme. Yhteistyö alan oppilaitosten sekä opiskelijoiden kanssa ei pelkästää hyödytä heitä, vaan me saamme joka kerta uutta virtaa ja raikkaita ideoita.

- Jutta Carpelan / Carpelan Cosmetics Finland

 

Etkö löydä jälleenmyyjää lähistöltäsi? Löydät tuotteet myös täältä.

Comments are closed.

Get Adobe Flash player