YOUNGBLOOD MINERAL COSMETICS

TÄYSMINERAALIT ANTAVAYT MEILLE KAIKILLE MAHDOLLISUUDEN VIRHEETTÖMÄÄN IHOON!

Meille kaikille ihon hyvinvoinnista huolehtiville on YOUNGBLOOD -täysmineraalimeikkisarja luonnollinen valinta. Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. 

Mineraalipigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, ne antavat ihon hengittää ja samalla hoitavat ihoa. YOUNGBLOODin värisävyt ovat luonnolliset ja suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamattomasti ihon pienet ja isommatkin epätäydellisyydet.
Lopputuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki!

YOUNGBLOOD -mineraalimeikkien siedettävyyttä on tutkittu paljon ja se soveltuukin erinomaisesti kaikkein herkimmällekin iholle. Myös akne-, ruusufinni- ja couperosaiho saa ihanaa apua hoitavista mineraaleista. Tuotteet soveltuvat näinollen KAIKILLE IHOTYYPEILLE!

Sarjalta löytyy nykyisin myös “clean beauty” -ideologialla valmistettuja ihonhoitotuotteita. Tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät.

Tutustu valikoimaan enemmän mm. verkkokaupassamme.

Comments are closed.