Murad

Dr Howard Murad

Murad kansainvälisesti tunnustettu suunnannäyttäjä ihonhoidon ja sisäisen kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Monet tieteelliset läpimurrot ovat muuttaneet tapaamaamme ymmärtää ihon ja kehon ikääntymisprosessia ja ihon epätasapainotiloja kuten aknea, couperosa ja pigmenttitummentumia. Dr Muradin perustama Inclusive Health elämäntapaliike, on tulosta kokonaisvaltaisesta kehon, mielen ja terveydenhallinnasta, jonka lopputuloksena on kaunis nuorekas iho. Muradin elämäntehtävänä ja intohimona on tarjota kaikille parempaa elämänlaatua ja vapauttaa kaikissa potentiaali onnellisuuteen ja sen tuloksena hyvinvointiin. Tämä kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy ja tuntuu. Onnellinen, terveempi ja nuorekkaampi elämä on kaikille on Dr Muradin missio.

Tieteellinen tutkimustyö on paljastanut solutasolla tapahtuvat kosteudenmenetyksen olevan ikääntymisen taustalla. Tätä ”The Science of Cellular Water™”läpimurtoa toteutetaan hänen ihonhoitotuotteissaan. Kosteuden sitomineen ihoon ja kehoon ei ole ratkaistavilla juotavan veden avulla, vaan vesi tulee syödä. Kaikissa Murad ihonhoitotuotteissa ratkotaan todellisia iho-ongelmia ja tulokset ovat silminnähtäviä. Dr Murad on itse henkilökohtaisesti hoitanut yli 50 000 potilasta ja sarja on suurin ihotautilääkärisarja koko maailmassa. Howard Murad on ihotautilääkäri, jonka kirjoituksia seurataan ahkerasti eri alan julkaisuissa. Hän on myös proviisori ja hänellä on professuuri UCLA:ssa. 19 patenttia ihonhoidon saralla ja tuotteet jotka puhuvat puolestaan.

Dr Murad tunnetaan myös nimellä “The Father of Internal Skincare”, koska hän jo 80 luvulla totesi sisäisten ravintolisien olevan ravinnon ohella kauniin terveen ihon perusta. Hän on pioneeri AHA happojen käytössä ihonhoidossa ja hänet on palkittu elämäntyöstään lukuisilla palkinnolla kuten: “The Aesthetic Visionary Award for Lifetime Achievement” from The Aesthetic Show – (palkinto, jota nykyisin kulkee nimellä “Howard Murad, MD Visionary Award”). Vogue lehti “Best Forward-Thinking Doctor” , Elle “Beauty Genius” ja “Industry Visionary” by the International SPA Association.

Anti-aging on huimasti kasvava liiketalouden ala ja ajatus arvokkaasta ikääntymisestä on varmasti käynyt jokaisen meidän mielessämme. Annetaan muiden arvailla ikäämme ja Dr Muradin huolehtia peilikuvastamme.

Comments are closed.

Get Adobe Flash player