Murad

Dr Howard Murad

är en internationellt känd vägvisare inom hudvård samt inre hälsa i det stora hela. Flera vetenskapliga genombrott har ändrat vårt sätt att förstå oss på huden och kroppens föråldringprocess samt olika tillstånd av obalans i huden, så som acne, couperosa och pigmentfläckar. Inclusive Health är en livsstilsrörelse som Dr Murad skapat och handlar om att kontrollera kroppen, sinnet och hälsan. Resultatet av detta är en vacker ungdomlig hy. Murads livsuppgift och passion är att erbjuda alla bättre livskvalité, vålmäende och frigöra allas potentiella lycka. Detta holistiska välmående både syns och känns. Lyckligare, friskare och ungdomligare liv för alla, det är Dr Murads mission.

Vetenskapliga undersökningar har avslöjat att förlusten av fukt på cellnivå är grunden till föråldrande. Denna revolutionerande upptäckt, ”The Science of Cellular Water™” används i Dr Murads hudvårdsprodukter. Att binda fukt till huden och kroppen bör inte lösas genom att dricka vatten, utan genom att äta det. Alla Murads produkter löser verkliga hudproblem och resultaten är synliga för ögat. Personligen har Dr Murad vårdat över 50 000 patienter och serien är den största hudläkarserien i hela världen. Howard Murad är hudläkare och hans skrifter följs aktivt inom olika branschers publikationer. Han är även provisor och har en professur i UCLA. Tillråga på det här har han även 19 patenter inom hudvård och produkter som talar för allt detta.

Dr Murad är även känd som “The Father of Internal Skincare”, eftersom han redan under 80-talet konstaterade att kosttillskott på sidan av kosten är byggstenen till en frisk och vacker hy. Han en pionjär då det kommer till använda AHA-syror inom hudvård och han has livsverk har blivit belönat med priser som: “The Aesthetic Visionary Award for Lifetime Achievement” from The Aesthetic Show – (ett pris, som numera går under namnet “Howard Murad, MD Visionary Award”), Vogue  “Best Forward-Thinking Doctor” , Elle “Beauty Genius” samt “Industry Visionary” by the International SPA Association.

Anti-aging är ett växande fenomen och tanken om att föråldras med värdighet har säkert alla någon gång funderat på. Nu låter vi Dr Murad sköta om vår spegelbild medan våra medmänniskor får gissa vår ålder.

Comments are closed.