Root Vanish

Förläng tiden mellan hårfärgningarna med denna 100% giftfria färg, som  både täcker utväxt samt gråa hår. Denna sminkprodukt för utväxten är förpackad i en applikator som är lätt att använda, det är bara att trycka på knappen och så fördelas en liten mängd färg i penseln. Den gelé-aktiga konsistensen torkar snabbt och ger ett mycket naturligt resultat. För män passar Root Vanish alldeles utmärkt till både skägg som hår.  Även små hårlösa områden får en naturlig täckning. Produkten är doftfri och lätt att tvätta bort med shampoo och varmt vatten. Den klottar inte, håller fukt och litet regn.

Vem är Kazumi Morton?
Kazumi Morton är en expert inom konsten att färga hår och hennes kunder är både känsidar samt  proffs inom skönhetsvård. Hon jobbar i Beverly Hills vid frisörsalongen Jonathan and George Salon. Hon har även kunder i San Francisco och såklart i New York, dit hon regelbundet reser. Smeknamnet, ”mästaren av brunt hår”, har hon fått av tidningen Allure. Kazumi vill att hårfärgen skall vara naturlig, riklig och levande. Och det bästa, håret skall vara kvinnligt.

Kazumi har tillsammans med det japanska hårvårdsbrandet KIWABI utvecklat Root Vanish. Produkten innehåller 22+ väst- och örtextrakt, som vårdar både hårbottnen och håret.

Comments are closed.