Apothia

Historian bakom Apothia

För den vana Los Angeles-besökaren är Apothia på Melrose Avenue säkerligen bekant. Ron Robinson, är en av de mest inflytelserika skönhets-ikoner i USA och har redan i tre årtionden skapat och definierat treder. Robinsons doftserie Apothia kännetecknas av lyx och individuella dofter, både som edp:n och rumsdofter.

I dessa tider, då doftindustrins enda mål är maximal vinst känns det bra att hitta produkter där det statsats i kvalité och individualism. Samma doftråvaror och samma tillverkare bjuder ut sina produkter år efter år, var är individualismen och den tidlösa elegansen? Här.

Finns det något som stimulerar ens sinnen mer, än att stiga in i ett rum som doftar gudomligt? Och tänk om doften är så förförisk, att man vill anända den själv? Dettä är möjligt.

Stilren formgivning och de bästa råvarorna är orsaker som gör dessa produket så bra. Apothia har mångfaldigt vunnit priser i branschen, för att nämna det mest värdefulla Design Excellence Award, som utses av en jury bestående av: American Graphic Design Magazine, Interior Scent of the Year och The Fragrance Foundation.

Produkterna innehåller inte tungmetaller och friger inga gifter då de bränns. Köp online via vår webshop!

Comments are closed.