Enormous Lash

Längre och tätare ögonfransar tryggt!

Vad innehåller ett fransserum utan prostaglandin? 2009 stötte vi på en produkt som man stärkte fransarnas och ögonbrynen tillväxt. Under den tiden diskuterades prostaglandinets kontraindikationer villt i USA, det visade sig att flertalet av det mediasexiga fransserumen innehöll just denna råvara. Enormous Lash var inte det populäraste eller mest marknadsförda, men serumets innehållsförtecking och råvaror var passande för vår ideologi.

Arginin är en aminosyra, vars egenskaper är en förutsättning för god hårväxt. Den stäker fransarna och stimulerar mikroblodcirkulationen i fransraden.  Den hjälper även olika näringsämnen att absorberas och fastna i de växande fransarnam medan den även har stärkande egenskaper. Fransarna blir mer tåliga för både böjning samt använding av maskara. I huvudsak är proteiner fransarnas byggstenar.

Peptider reparear det ytliga proteinlagret genom att lappa ihop skadade ställen.

Lipider som består av glycerol, fettsyror och fosfater finns även de naturligt i fransarnas uppbyggnad. Lipiderna fungerar som cellernas bindningsmedel vid sidan om protein.

Sfingolipider stimulerar budbärarmolekylernas egenskaper på cellnivå. Det har visat sig att dessa främjar cellernas ämnesomsättning och påskyndar aktiviteten.

Kopparpeptiderna är småa proteinpartiklar, som man med goda framgångar använts måt håravfall.

Panthenol, Pro Vitamin B 5 är en fuktgivare, som gör fransarna tjockare och mer glansiga genom att binda fukt. Panthenol absorberas enkelt av huden och påverkar dirket epidermiscellernas ämnesomsättning. Den förbättrar cellernas förnyelseprocess och på detta sätt fransarnas tillväxt.

Och det viktigaste. Använd dig inte av fransförlängning om du vill att dina naturliga fransar skall vara tjocka och friska. Det sunda förnuftet säger att lim som kontinuerligt ligger på huden och fransarna inte kan vara till någon fördel. Du kan använda Enormous Lash serumet trots att du har fransförlängning, dock gör fransförlängningen att fransarna lossnar med roten och serumet kan inten i efterhand reparera skador som man själv förorsakat. EL försnabbar inte tillväxten, den stärker och förlänger växtperioden.

Enormous Lash produktfamiljen innehåller även andra produkter, som stödjer serumets effekt. Enormous Mascara är en vårdande produkt, som samtidigt ger dig naturligt vackra och fylliga fransar. Konsistensen är mycket vårdande och en aning oljig. Draw The Line är en mycket snabbtorkande eyeliner, som innehåller samma vårdande råvaror som Enormous Lash serumet. Och sist, men absolut inte minst, har vi Brow Doctor, som stärker ögonbrynen och ger dem tillbaka den ungdomliga elasticitet och formbarhet. Alla törstiga människors hjälte är Kari Grandi, men gråa och buskiga ögonbryns hjälte är Brow Doctor!

 

Comments are closed.