Hulluna uusien kirjojen tuoksuun?

Tiedäthän tunteen, kun istut uusi kirja kädessäsi täynnä odotusta ja avaat sen ensimmäisen kerran. Meille kirjahulluille on nyt oma tuoksu Paper Passion.

Paper Passion on tuoksumaailman “pahan pojan” Geza Schönin uusin luomus. Se on ylistys kirjoitetulle tekstille ja sen kummisetiä ovat Karl Lagerfeld ja Wallpaper:in Gerhard Steidl.

„Maailman ihanin tuoksu on vastapainetun kirjan tuoksu“Karl Lagerfeld

Paper Passionin synnyn takana on Karl Lagerfeldin ja Gerhard Steidlin rakkaus kirjoihin. Heidän haaveenaan oli vangita vastapainetun kirjan ainutlaatuinen tuoksu pulloon. Karl Lagerfeld lausui ensimmäisenä uuden kirjan tuoksun olevan maailman ihanin tuoksu ja se herätti Gerhard Steidlin mielikuvituksen. Siitä syntyi liitto Wallpaper* lehden kanssa. Wallpaper* lehti pyysi maailmankuulua tuoksunenää, Geza Schön:iä, luomaan tuoksun, joka vangitsisi uuden kirjan tuoksun pulloon. Tämä hajuvesi esiteltäisiin Wallpaper* lehden Handmade-näyttelyssä Milanossa. Paper Passion on ylistys kirjojen suoraselkäiselle sensuaalisuudelle, joka niistä heijastuu. Punaisena lankana tuoksussa on, että se rentouttaa sinut, aivan kuten teet kirjaa lukiessa ja tuoksu vie sinut rauhalliseen lähes meditatiiviseen tilaan. Paper Passion on tyylikäs ja uniikki. Tässä kaiken maailman tuoksujen kakofoniassa, paperin puhdasta tuoksua kantava on todella tyylikäs. Kirjat ovat luonnollinen osa intellektuellia maailmaa ja arjen luksusta. Selatessasi Paper Passion kirjaa, tunnet tuoksun ja voit lukea alkusanat, jotka ovat Karl Lagerfeld:in, Günter Grass:in, Geza Schön:in ja Tony Chambers:in kirjoittamat.

„Sinulla on kirja ja avaat sen, sisällä on on pullo ja pullossa tuoksua, joka tuoksuu kuin kirja. Tämä kuullostaa eksentriseltä, mutta ajatus on oikeastaan hyvin yksinkertainen, suorastaan lineaarinen“Geza Schön

Comments are closed.